37 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale się pomarańczowo zrobiło ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nigdy nie przepadałam za pomarańczowym kolorem ale w twoim wykonaniu bardzo mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za pochlebne opinie.
A teraz troszkę niebieskiego ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko jak zawsze elegancko i estetycznie odszyte i wykończone, super ! ![]() Ja przed wczoraj prułam do zera bluzkę którą klientka przyniosła do poprawki uszytą przez inną krawcową, masakra ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fachowa robota!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fachowa i bardzo estetyczna robota
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ukłony dla wszystkich forumowiczek(czów)za opinie.
Tym razem coś na żółto. Przyznam że miałam troszkę roboty z frędzelkami ale efekt jest moim zdaniem super. Magda ja również kiedyś poprawiałam parę rzeczy po krawcowej która miała swój zakład i bardzo żałuję że nie zrobiłam zdjęć. To co zobaczyłam było dla mnie ogromnym szokiem i uważam, że był to wielki brak szacunku dla klienta. Szwy były szyte po kilka razy, mało, szyte różnymi kolorami nici, a do tego różną szerokością ściegu(obłęd). Poza tym wszystko było nie tu wdane, nie tam gdzie trzeba lekko naciągnięte to był koszmar. Nie byłam w stanie zrozumieć w jaki sposób ta osoba mogła szyć dla ludzi. Ja tak nie potrafię. Nie jestem doskonała, czasem tez coś mi nie wyjdzie ale dotąd poprawiam aż leży tak jak powinno. Mam bzika na punkcie wykończenia i estetyki wykonania. Czasem płacę za to zbyt długim czasem szycia ale uważam że jest to warte zachodu. Wiem że nigdy nie powstydzę się własnych prac. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podziwiam za pracowitosc i cierpliwosc, co za dbalosc o szczegoly! marynarka super ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Maxii piękny ten żółty żakiecik. Mam tak samo jak Ty Maxii nieraz ktoś sugerował że mam coś zrobić na skróty bo klientka się na tym nie zna, a ja na to że ja tak nie potrafię, a poza tym niech ktoś znajdzie się co się zna na szyciu i zapyta-kto ci to tak spieprzył ? Jak ja wtedy będę wyglądać,taka opinia to najgorsze co może być, tez nie jestem chodzącym ideałem ale zawsze robię swoje prace według swojej najlepszej wiedzy i umiejętności, czasem robię dobrą minę do złej gry ale poprawiam tyle razy aż klientka będzie zadowolona ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tym razem troszkę paseczków ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.