37 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ pieknie szyjesz Maxi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Perfekcyjnie jak zawsze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żakiety jeszcze przede mną
![]() ![]() Wszystko piękne, wprost zachwycające! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Joasia nie ma problemu, jak coś to pytaj chętnie Ci pomogę.
Kostiumik w mało określonym kolorku. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja Cie kręcę Maxii ! Ja nie nadążam, kiedy Ty to wszystko szyjesz ? Wszystko ekskluzywne, eleganckie, a zarazem urzekające swoja prostotą, a przy tym bardzo estetycznie na miarę mistrza wykończone. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ten kostiumik to moj faworyt ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Maxii tak patrzę i podziwiam,naprawdę pięknie szyjesz
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super dokładna jesteś, a paseczki na kamizelce, rewelacyjnie się schodzą. Pięknie szyjesz, chciałabym tak. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No Maxi!!!Maxi to Maxi!!!
Maxi-dokładność Maxi-precyzja Maxi-szybkość!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zawsze podziwiam perfekcje w szyciu...i ten jest w 100% ilez to cierpliwości, bo ja to raczej mam ale w małych zapasach. Strasznie bym chciała jakiś żakiecik uszyć ale mam małe problemy z instrukcją dot. wszywania podszewki. Może ktoś jaki tutorial ma? Pozdrawiam ________________________________________________________
|
37 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.