37 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Uwielbiam czerwony, jest taki optymistyczny. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Super pomysł! A czy halka pod spodem była czy też ją doszyłaś??
Faktycznie - wchodząc w ten wątek można poczuć radość i energię ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak Susanna haleczka jest z tiulu obszyta czerwoną tasiemką, doszyłam ją aby sukienka lekko unosiła się ku górze.
A teraz dwie bluzeczki takie same, a jak inne. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo fajne ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maxii, przegladam Twoj watek i napatrzec sie nie moge na to, co uszyłaś i na Twoją córę też. Swoją droga dobrze jej w czerwonym. Twój wątek w nazwie powinien miec cos z czerwonym w tle ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To prawda bardzo lubimy kolor czerwony cała rodzinka. Bardzo dziękuję za uznanie ![]() Tym razem może bluzeczka wyjściowa. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Twoje prace są naprawdę extra, wszystko tak starannie dopracowane, wyjściowa bluzeczka bardzo ładna, te dwie też super, aczkolwiek czarno-biała bardziej w moim guście, a najbardziej podoba mi się sukienka ta biała w czerwone róże, ślicznie, no i chciałam dodać tak na marginesie, że zdecydowanie lepiej odzież prezentuje się na sylwetce niż na wieszaku czy na podłodze ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję Magdo we własnym imieniu jak i w imieniu mojej córki.
Wykończenie perfekcyjne to mój konik, na tym punkcie mam lekkiego bzika, owszem czasem i ja coś sknocę nie jestem nieomylna, ale wtedy pruję i od nowa, aż wyjdzie tak jak ja chcę. Znów bluzeczka, tym razem lekko frywolna bo przeźroczysta. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle super, zazdroszczę Ci strasznie umiejętności a może cierpliwości sama nie wiem. Wszystko co robisz jest takie perfekcyjnie wykończone ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ooo piękna ta szyfonowa ?! Bluzka! Super wykończenie, aż miło popatrzeć na takie perfekcjonizm :]
Można się od Ciebie uszyć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
37 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.