Wersja do druku

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Mistrzyni Krawiectwa
Haute couture. Napiszesz ile to godzin pracy?:)
Wow, podziwiam ale warto bo efekt oszałamiający
Oczywiście napiszę. Sama jestem ciekawa ile mi to zajmie.
Świeżynek
piękna ta biała suknia, szkoda że już jestem po ślubie...
Ja też z przyjemnością założyłabym taką sukienkę. Na dodatek jak przypomnę sobie jaka moda była, kiedy ja brałam ślub... Lepiej nie mówić!
Stara Gwardia
Alez Twoja corka ma szczescie z Toba :) Podziwiam Cie za umiejetnosci i ogrom pracy wkladany w owa kreacje! Niedawno widzialam (podczas poszukiwania odpowiedniego tiulu) taki podobny, kwiecisty material na niemieckim ebay, ale te roze maja na pewno sporo mniejsza srednice niz te na sukniach ze zdjec. Trzymam kciuki i czekam na zdjecia gotowej sukni :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Świeżynek
Alez Twoja corka ma szczescie z Toba :) Podziwiam Cie za umiejetnosci i ogrom pracy wkladany w owa kreacje! Niedawno widzialam (podczas poszukiwania odpowiedniego tiulu) taki podobny, kwiecisty material na niemieckim ebay, ale te roze maja na pewno sporo mniejsza srednice niz te na sukniach ze zdjec. Trzymam kciuki i czekam na zdjecia gotowej sukni :)
Helen jak popatrzyłam na Twojego bloga, to Twoje dzieci też maja szczęście z Tobą.
Stara Gwardia
I???
Suknia pewnie dawno uszyta. Z checia bysmy zdjecia jakies obejrzeli:tak:
Stara Gwardia
Uszyta. Ślub w sobotę, ale panna młoda zabroniła wcześniej pokazywać, więc zdjęcia w przyszłym tygodniu.
Ja wczoraj przekopałam wszystkie strony z Naszymi Dziełami, w poszukiwaniu tej sukni, bo myślałam że ją gdzieś przeoczyłam, a to premiera dopiero w sobote.....
W takim razie życzę udanej zabawy, do białego rana Gosiu i dziękuję za szybką odpowiedż.

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.