Administrator
![]() |
|
Moniś ja bym Cie prosiła o opisanie swoich wrażeń gdy poużywasz trochę texi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powodzenia z TEXI
![]() ![]() A ten russell hobbs ma 5bar i kosztuje niecałe 700zł, dlatego mnie tak kusi :P Ale kurde nie chcę znowu się wkopać ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zawsze możesz oddać ![]() O widzę że można kupić już za 600 zł. --- Ostatnio edytowane 2012-12-13 08:42:46 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno co oddać?
![]() No online za 600 faktycznie jest, ale ja chyba wolałabym na miejscu tutaj kupić. Wczoraj pani w mediamarkt mi powiedziała, że ludzie nawet jak na firmę chcą brać to najpierw kserują sobie paragon, a potem fakturę dopiero biorą... w ten sposób można mieć gwarancję producenta 2 lata (pod warunkiem, że nikt się nie skapnie :P) --- Ostatnio edytowane 2012-12-13 11:51:06 przez imp18 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Imp żelazko russell hobbs ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaa bo Ty mówisz jakbym online zamawiała, te 10 dni na zwrot? Ale na firmę takie prawo nie przysługuje nawet :P Generalnie ja je widziałam w sklepie, no ale jak ocenić po samym wyglądzie czy ok będzie ? :P
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma sprawy Sus. Mikołajowi który sprezentował mi je tez polecano clasic ze względu na brak awaryjności, no i mam clasic, póki co testuje jak się da i na czym się da. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A mój mikołaj na moje zlecenie dłuuugo szukał i czytał i znalazł za ok 600 pln zelazko z dużą mocą, bo ponoć ta tez jest niezbedna do parydla pary
Siemens TS 20 EXTREM (Żelazko) Jak dla mnie to rewelacja, aż szyby miałam zaparowane przy pierwszym prasowaniu. --- Ostatnio edytowane 2012-12-15 12:19:06 przez elapawelec --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak długo masz już to żelazko?
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
2 tygodnie
|