Wersja do druku

8 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Administrator
Moniś ja bym Cie prosiła o opisanie swoich wrażeń gdy poużywasz trochę texi :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Powodzenia z TEXI :) Ja już tej marki na pewno nigdy nie kupię. Jak rozmawiałam z panią ze strimy to mówiła, że te DUO są awaryjne, a classic niby nie... pytanie na ile to zagranie marketingowe :)

A ten russell hobbs ma 5bar i kosztuje niecałe 700zł, dlatego mnie tak kusi :P Ale kurde nie chcę znowu się wkopać :(
Administrator
Zawsze możesz oddać :)
O widzę że można kupić już za 600 zł.

--- Ostatnio edytowane 2012-12-13 08:42:46 przez Susanna ---

Stara Gwardia
Susanno co oddać? :)

No online za 600 faktycznie jest, ale ja chyba wolałabym na miejscu tutaj kupić.

Wczoraj pani w mediamarkt mi powiedziała, że ludzie nawet jak na firmę chcą brać to najpierw kserują sobie paragon, a potem fakturę dopiero biorą... w ten sposób można mieć gwarancję producenta 2 lata (pod warunkiem, że nikt się nie skapnie :P)

--- Ostatnio edytowane 2012-12-13 11:51:06 przez imp18 ---
Administrator
Imp żelazko russell hobbs :)

Stara Gwardia
Aaa bo Ty mówisz jakbym online zamawiała, te 10 dni na zwrot? Ale na firmę takie prawo nie przysługuje nawet :P Generalnie ja je widziałam w sklepie, no ale jak ocenić po samym wyglądzie czy ok będzie ? :P
Stara Gwardia
Moniś ja bym Cie prosiła o opisanie swoich wrażeń gdy poużywasz trochę texi :)
Nie ma sprawy Sus. Mikołajowi który sprezentował mi je tez polecano clasic ze względu na brak awaryjności, no i mam clasic, póki co testuje jak się da i na czym się da.
Siemens TS 20 EXTREM (Żelazko)
Jak dla mnie to rewelacja, aż szyby miałam zaparowane przy pierwszym prasowaniu.

--- Ostatnio edytowane 2012-12-15 12:19:06 przez elapawelec ---
Stara Gwardia
Jak długo masz już to żelazko? :)
Zaaklimatyzowany
2 tygodnie

8 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.