Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tez mam philipsa z generatorem pary o to ![]() i na szczerze polecam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo je mam, jest beznadziejne - po 2 miesiącach się popsuło, chociaż serwis Strimy twierdzi, że to jest jego prawidłowe działanie. Dokładnie całą historię opiszę jak skończę "walkę" ze Strimą, na razie nie mam na to siły
![]() ![]() Edit tutaj jeszcze ostatnio mi ktoś znalazł: http://cokupic.pl/produkt/Stacja-parowa-Texi-Duo A tutaj opinia Marchewkowej (wprawdzie o maszynie TEXI, ale przejścia podobne miała z urządzeniem i serwisem): http://www.marchewkowa.pl/2012/10/im-texi-and-i-know-it-recenzja-maszyny_4.html Ja mam pecha bo urządzenie na firmę brane i przysługuje mi mniej praw... ale mam nadzieję, że jednak wszystko skończy się dobrze. --- Ostatnio edytowane 2012-11-18 21:31:11 przez imp18 --- |
|
Administrator
![]() |
|
O kurcze to dobrze wiedzieć :/ szkoda bo tak "przyszłościowo" myślałam o tym zelazku.
![]() |
|
Ja jak je kupowałam to myślałam, że po prostu firma jest jeszcze nie znana to dlatego tańsze...ale chyba to nie jedyny powód
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Olala dzięki Imp18 za wyjaśnienia czas myślenia ciąg dalszy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja zapytam z ciekawości ,czy prasując stacją parową ubrania nie są potem wilgotne?Pytanie pewnie naiwne,ale zawsze mnie to ciekawiło.Wiem ,że to para sucha ,ale niektore maja po 6 bar,więc tej pary chyba jest sporo ,nie posiadając specjalnej deski do odsysania.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tula, chyba nie ma suchej pary, woda to woda nieważne w jakim stanie skupienia. Pary czasami jest tak dużo, że skrapla się na siatce deski a potem kapie na podłogę (dlatego deska z siatką jest niezbędna, bo z płyty po porostu się rozklei). Jeżeli chodzi o ubrania to ja najpierw przejeżdżam z parą a potem kilka razy na sucho. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak z tą sucha parą to wstawilam "byka",choć byłam przekonana ,że gdzieś wyczytałam o suchej parze
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odkopuję temat - dogadałam się w końcu ze strimą i mam dostać zwrot pieniędzy (jupi) tak więc rzeba poszukać nowej stacji parowej
![]() Takie coś znalazłam - fajne ma parametry, ale firmy nie znam...ktoś ma opinię na jej temat? http://www.saturn.pl/russell-hobbs-generator-pary-russell-hobbs-17880-56-steam-glide,id-283303 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moim zdaniem tyle co uzytkowników tyle zdań, każdej firmy żalazko lub stacja parowa może sie uszkodzić. Na cene m. in maja wpływ parametry bo texi ma 3 bary te co sa po tysiaku mają po 5 lub 6 barów no mi 3 bary w zupełności starczają ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.