Wersja do druku

8 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 >

Stały Bywalec
po takie wodzie tez sie robi osad tylk trochę póżniej
Nie używam wody destylowanej ale chyba kupię bo w instrukcji do mojej stacji pisze, że dobrze jest mieszać kranówkę z destylowaną w proporcji 1:1.

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Heh no to się pochwalę...kupiłam tego Philipsa. Mam nadzieję, że to był dobry wybór, na pewno w swoim czasie też zrobię mu recenzje co by już było do kompletu.

Pierwsza rzecz która mi się rzuciła w oczy to jak gładko żelazko jeździ po tkaninie, po prostu płynie :) Co do usuwania uporczywych zagnieceń to zrobiłam test ekstramalny i na razie nie mogę się zdecydować jak go przeszedł - muszę porównać chyba z innym żelazkiem. Prasowania na wieszaku jeszcze nie testowałam, ale sprawdzę, bo jeszcze mniej więcej pamiętam jak to TEXI prasowało.
Mistrzyni Krawiectwa
Myślę, że samo przegotowanie wody usunie z niej z połowę kamienia ;-)

Imp - trzymam kciuki za stację. Oby to była druga i ostatnia ;-)

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Myślę, że samo przegotowanie wody usunie z niej z połowę kamienia ;-)

Imp - trzymam kciuki za stację. Oby to była druga i ostatnia ;-)

Ania
Dziękuję Aniu, ja też mam taką nadzieję ;)
Administrator
Imp jak tam Twoja stacja? Możesz już coś więcej napisać czy nadal odczuwasz strach ;)

Świeżynek
Od pewnego czasu mam żelazko ze stacją parową i gdyby nie to, że był to prezent ślubny, to chyba bym go nie kupiła sama. Bo co to za żelazko bez regulacji temperatury. Ale później jak prasowałam pierwszy raz to byłam zaskoczona. Próbowałam już prasowania na wieszaku – lekko niewygodne, ale działa. Do domowego użytku jest świetne, nie wiem jakby się sprawdziło przy częstszej i dłuższej pracy niż raz dwa razy na tydzień.
Stara Gwardia
Susanno żelazko sprawuje się bardzo dobrze :) Jestem zadowolona z zakupu. Myślę, że już wystarczająco dużo czasu od zakupu minęło, więc szykuję się do pisania recenzji na blogu...Wkleję info tutaj jak już to zrobię, bo na razie tyle na głowie, że jakoś ogarnąć się nie mogę :D
Administrator
Gosia to bardzo dobrze :) Ja też mam już prawie przygotowaną recenzję mojej stacji parowej :)

Stara Gwardia
O ciekawa jestem jak Twoja wypada, ale chyba trzeba by było obie zobaczyć żeby faktycznie porównać :P

8 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.