Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno fajowy prezent! Koniecznie napisz o nim parę słów jak już potestujesz
![]() Ja wciaż pieniędzy od strimy nie dostałam...normalnie wieki to trwa ten zwrot, a chciałabym już coś sobie kupić w zastępstwie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Fatalnie.... ![]() ![]() ![]() Jak dobrze przetestuję stację to oczywiście napiszę co i jak ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No fatalnie, fatalnie - dobrze, że jeszcze moje stare jakoś działa
![]() A co do żelazek jeszcze - te paramtery w Twoim są wyglądają bardzo dobrze, widzę tylko jedną różnicę w porównaniu z tymi droższymi - moc. Nie znam się na tym, ale wychodzi na to, że te droższe są bardziej ekonomiczne / tańsze w użytkowaniu? Dobrze to interpretuję? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no no no, spisało się Dzieciątko... już mnie skręca z zazdrości
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Imp na moim pisze 3100 W a do tego ma przycisk eco, który włącza się podczas prasowania lżejszych rzeczy i wówczas stacja pożera mniej prądu.
Ja się w ogóle nie spodziewałam takiego prezentu bo nie robimy sobie tak drogich prezentów więc markę, moc itp. mąż sam wybierał. Nie miałam na to wpływu ale prasuje się nim bardzo dobrze i nie narzekam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jupi dostałam kasiorkę
![]() Nie wiem jakiej firmy żelazko wybrać, jaki model. Już nawet nie wiem czy kupować stacjonarnie czy online, w dużej sieci czy w małym sklepiku. Tyle nerwów zjadłam na tej strimie, że mam dość na dłuższy czas... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla zainteresowanych opisałam całą swoją przygodę z urządzeniem TEXI Duo oraz firmą Strima. Jest tego trochę dlatego najważniejsze elementy pogrubiłam :P
http://zygzakiem.art.pl/2013/01/stacja-parowa-texi-duo-opinia-recenzja/ A teraz idę polować na nowe żelazko, żeby nadpisać to nieprzyjemne wspomnienie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Przeczytałam CAŁĄ opowieść i powtórzę to co wcześniej napisałam: przykra sprawa, szkoda, że wyszło jak wyszło. Dobrze, ze otrzymałaś zwrot pieniążków choć po niemałej walce ![]() Na temat mojej stacji jeszcze się nie wypowiadam, odczekam te dwa miesiące tak na wszelki wypadek ![]() Masz już coś na oku? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna - podziwiam wytrwałość
![]() Dodam, że dzisiaj otrzymałam bardzo miłego maila od właściciela firmy Strima, który troszeczkę mnie zmiękczył i liczę na to, że jednak nie jest to ich standardem obsługi - chociaż troszkę czasu musi minąć zanim ponownie tam coś kupię ![]() Mam na oku 2 stacje: http://www.mediamarkt.pl/generator-pary-philips-gc-9140-02,id-108829 oraz znany już: http://www.mediamarkt.pl/generator-pary-philips-gc-9240-02,id-187433 Jeszcze się waham, ale chyba jednak ten drugi, jak szaleć to szaleć. Troszkę mi się sytuacja zmieniła i już nie mam noża na gardle żeby trzymać się ściśle tych 600zł. Wprawdzie ta druga to sporo więcej, ale mam nadzieję, że idzie za tym jakość. Poza tym to zawsze tylko dopłata 500 a nie wydanie ponad tysiaka - na co raczej bym sobie nie pozwoliła ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.