47 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękować ![]() w wolnej chwili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i oczywiście zrobię z tego poduszkę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow! Śliczna!
Myślę, że jak jeszcze popikujesz zwonej ręki to za jakimś 10 razem będziesz już się relaksowac ![]() Ja dzisiaj się 'relaxowałam' z lamówką.. przyszyłam po lewej - ladnie.. wywijam na prawo i co? Lamówka za wąska.... (znaczy za daleko ją wszyłam od krawędzi po lewej stronie). Wiec się zrelaxowałam prując..... Dorwę tą lamówkę i przyszyję ją!!!!!! (nastawiam się bojowo) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ha,ha, ha optymistka ;p
no wiesz lamówka to takie coś co robi na złość ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Martynior - nie łatwiej było przyciąć brzeg ? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam dla moich dzieci makatkę na Wielkanoc , będzie ozdobą mieszkania i pamiątką
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przycięłam i jakoś tak.. na rogach się nie zeszło i postanowiłam zrobić podejście numer 3.. nie poddam się tak łatwo bez walki...
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maslanka piękne ![]() ![]() Martynior oglądałaś jakie tutki na youtubie? może coś Ci pomogą --- Ostatnio edytowane 2013-03-23 21:33:12 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak wszytko maszyną wyszywane
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a jaka długość ściegu ustawiasz? a i czy to grubsza nitka? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Długość ściegu na 3 , ale to wyszywane z wolnej ręki tak jak się pikuje . Nici 120 , grubsze lepsze by były , ale nie miałam
|
47 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.