20 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 >
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ile to pracy trzeba wykonać, żeby ubrać taki "drobiazg". ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
słodkie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo mi się podoba ta sukieneczka z szydełkową górą ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jakie cudniste!! Każda z sukienek jest cudna i urocza ale ta z falbankami to po prostu skradła moje serducho ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Matko nie mogłam znaleźć własnego wątku
![]() Ale już mam jestem trochę wrócę .Pochwaliłam się w watku o burdzie ,ze skroiłam płaszczyk dla Wiki.Już jest częściowo podszykowany do przymiarki ,zdjęcia kiepskiej jakości ale cóż jestem chwalipięta ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukieneczka z falbanką przesłodka a kolor płaszczyka świetny. Czerwona bawełna w białe kropeczki ... jak to znam ... z tego samego materiału mam uszytą ostatnio prezentowaną sukienkę. Jeżeli jest on lekko rozciągliwy to z pewnością ten sam. Do prania radzę używać bardzo letniej wody gdyż materiał puszcza farbę.
Beata ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk prawie gotowy!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Marzenko to będzie ładny płaszczyk,mega kobiecy i mega cieplutki!!!Jak skończysz zrób zdjęcie na modelce!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Beatko nie nie to nie to .Ten to czysta bawełna,nie rozciągliwa.
Aniu prawie ![]() Trinny pewnie będzie i z modelką ,na razie modelka w trakcie miary została sfotografowana... i prawie gotowy płaszczyk |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękny jest!!!Kropeczki są słodkie!!!
|
20 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.