20 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Marzenko mamusia pewnie bardzo zadowolona???I dumna z córeczki?Dobry dzieciak z Ciebie!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja jeszcze w sprawie tego wczesniejszego zestawu, mianowicie połączenia bieli z granatem. Super! Nie wiem, dlaczego, ale bardziej lubie granat włąsnie z bielą niz czarny.Jest elegancki jak nie wiem co, i wcale nie wygląda sztywno. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No proszę... Szyje, ogródek uprawia... Zazdroszczę!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Czy ja dobrze widzę, że bluzka jest z wypustkami? A rudbekie odkryłam dopiero w tym roku, jakoś do tej pory nie rzucały mi się w oczy. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widze, ze nie tylko wnuczki uszczesliwiasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękujemy za kwiatuszki ![]() Bluzka piękna i pięknie uszyta. W pierwszej chwili myślałam, ze to żakiecik jest ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też na początku myślałam że to żakiet i nawet troszkę się zdziwiłam ale naprawdę ładna...mama na pewno zachwycona. A kwiatuszki piękne, ja coś nie ma ręki do ogrodnictwa ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
moja coreczka ma dopiero 5 miesiecy i mam mnostwo ubranek dla niej ale mimo to i tak mam ochote jej uszyc cos fajnego...pewnie za jakis czas to zrobie, bo w sklepach glownie rozowe ubranka, nie zawsze dobrej jakosci materialy..A dla dziecka wiele go nie trzeba, i mozna wybrac takie jak sie chce w roznych kolorach...
Piekne wszystkie te ubranka, podobaja mi sie, natchnelo mnie mocno..Tylko na razie brak sprawnej maszyny...Ale juz niedlugo... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie ,że dobry ze mnie dzieciak trochę wiekowy ale zawsze.Jeszcze dzien dziecka obchodzę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mistrzyni z Ciebie i do tego dobra i pracowita osoba - myślisz tylko o innych ![]() I wnuczki i mam na pewno są szczęśliwe i do tego wystrojone ![]() ________________________________________________________
|
20 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.