20 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Administrator
![]() |
|
Urocze, śliczne różowe sukienusie. Nie wieje tandetą ![]() Mi się bardzo podobają ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne,będą wyglądać jak te lale ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne, dziewczynki na pewno będą pięknie wyglądać i czuć się wyjątkowo. Taka babcia to skarb. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo zdolną babcię mają dziewczynki!!!!Też miałam tak dobrze z moją babcią....moja siostrzyczka też.Babcia musiała szyć podwójnie i koniecznie tak samo!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może uda się nam zobaczyć te sukienusie na dziewczynkach? Marzenko proszę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ślicznie wygląda wnusia ![]() Sukieneczka twarzowa,słodka a sweterek to też Twoje dzieło babciu? Też piękny Marzenko. U nas też pogoda taka sobie, świeci słońce ,wieje wiatr ale jest ciepło a nawet gorąco chwilami. Moja mała była z nami na procesji w żakieciku,który nawet jej zdjęłam ... --- Ostatnio edytowane 2011-06-23 14:29:22 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wnusia wyglądała ślicznie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Za taki sweterek w dzieciństwie dałabym się pokroić. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczną masz wnusię Marzenko!!!!
![]() |
20 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.