20 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Idealne do biegania i w letnim wzornictwie ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Marzenko uwielbi1am Cię ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Porcięta po prostu urocze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Skąd Ty takie inspiracje czerpiesz?
Nie wiem, ile masz Marzenko wnucząt, ale życzę Ci dwa razy tyle - zebys miala kogo uszcześliwiac! Jak dziewczyny będą panienki, to taka babcia jak Ty bedzie skarbem ( teraz oczywiscie tez). A to minióweczka, a to ze spodni spodenki... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa
![]() Monika ja mam tak naprawdę wnusię jedną ,dwie przyszywane i kochane tak samo jak moja, do tego trójka od kuzynki (jej wnuczki są też moimi )tak samo kochane ,i jeszcze wnuś od brata,to zaraz muszę policzyć ![]() A pomysły to czasem z głowy a czasem dzieciaki same podsuwają pomysły .O te różowe to dla kuzynki dziewczynki-ciociu babciu takie bym chciała z falbankami ale nie na dole ...No i są z falbankami z boku ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Urocze!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie śliczniusie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alez jestes pomyslowa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Helen nie ma sprawy adopcja gotowa
![]() Noooo bazą to jeszcze nikt mnie nie nazwał ![]() Pisałam gdzieś ,ze myślę o kiecuchach na Boże Ciało i oto one jeszcze tylko lamówkę podszyć koło szyjek i panny będą sypać kwiatkami --- Ostatnio edytowane 2011-06-21 21:35:54 przez Marzenka --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Marzenko przepiękne sukieneczki twoje wnusie będą wyglądać jak księżniczki
![]() |
20 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.