20 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super zestaw szkolny. Nie przepadam za granatem, ale tu staje się wyjątkowy. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Jakie to śliczne! Wyszedł Ci piękny zestaw w stylu "marynarskim" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie dość,że ekspresowo uszyte, że pięknie uszyte to jeszcze jaki cudowny model!!! ![]() Marzenko jesteś zdolniacha? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() Fajnie się szyje dla "maluchów"... jeszcze nie wybrzydzają za dużo, przynajmniej u mnie tak było... A Twój zestawik jest uroczy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To dopiero babcia!!!!!!!Ja również zostałam zmuszona(przez synka)do uszycia eleganckiego zestawu na rozpoczęcie roku w zerówce!!!Efekty mojej pracy zobaczycie za kilka dni!Pozdrawiam.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
alez sliczny zestawik! i to w takim ekspresowym tempie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolor ten ,zeby widać było mój pąs
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Marzenko ciuszki bombowe, na pewno wyglądała przepięknie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehehe, super humor ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wpadam tylko na minutkę zostawiam całuski
![]() ![]() |
20 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.