Stara Gwardia
![]() |
|
Jak tak oglądam te Wasze cudeńka to zastanawiam się czy w ogóle skończyłam tą odzieżówkę i czego oni mnie tam uczyli ....Ale trudno raz kozie śmierć pokażę czego mnie nauczyli .Na razie szyję teraz dla wnuś i coś tam dla dorosłych ale dziecięce mam obcykane a z dorosłych tylko ja w awatarze w swojej garsonce
--- Ostatnio edytowane 2011-04-04 22:12:23 przez Marzenka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aaaa czemu mi tylko jedno zdjęcie się udało wstawić ?
--- Ostatnio edytowane 2011-04-04 22:06:55 przez Marzenka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeju te ciuszki z groszkami są boskie. Rozczuliłaś mnie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Wnusie muszę być szczęśliwe, że mają taką babcię ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To wcale nie taka prosta rzecz szyć dla maluchów, czasem nawet jest więcej pracy niż przy prostej kiecce dla dorosłej kobiety. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
piękne ciuszki!!
Ja też czasem coś szyję dla dwuletniej damy i wiem, że to wcale nie jest "bułka z masłem" |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ Ci dobrze Marzenko, że możesz szyć sukieneczki, falbaneczki, kokardeczki - ja tylko porcięta
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetnie mają z Tobą wnusie,pięknie chodzą ubrane.
Wolisz szyć dla dziewczynek czy dla dorosłych Marzenko? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaki wstyd pokazać świetnie szyjesz sama mam w domu pięcioletnią córkę i wiem że trochę się trzeba napracować przy szyciu dla dzieci,szczególnie dla dziewczynki
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne sukienki Marzenko!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.