Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne...chyba jutro do takiej spódniczki zasiądę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale słodkie te sukieneczki, spódniczki.Taka babcia to skarb.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie miec taka zdolna i pracowita babcie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
Helen to jest bardzo prosty fason spódniczki .Prostokąt tkaniny w moim przypadku reszta różowej podszewki ,nie zszywam od razu,na to naszyte trzy różnej szerokości ,tej samej długości falbany lekko marsząc.Potem zszywam szew tyłu razem z falbanami.Górą robię tunele na gumki i wciągam tam przeważnie 3 gumy .Ot i cała spódniczka .Szyj dziewczynce bo wqyglądają w nich słodko ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Słodkości ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje za instruktaz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To i ja się pokuszę chyba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam po długieeej przerwie .Jak to mówią święta ,święta i po świętach czas wracać na ziemię .I wzięło mnie na maxa.Uszyłam bluzeczki dla dziewczynek kuzynki.skroiłam po 2 kiecuchy moim pannom.I szukam pomysłu na sukienki na Boże Ciało .Takie do sypanioa kwiatków.Powinny być delikatne i romantyczne ale nie komunijne.No i jest problem bo starsza chce dla księżniczki a młodsza jeszcze się nie wypowiada.a ja mam wizję delikatnych prostych takich na francuskich cięciach.Różowe albo błękitne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale słodziutka! ***
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Mi też się podoba
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.