| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Bardzo ładna bluzeczka, a co do sukienki to też nad tym myślę. Może falbanki albo bombka  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mnie  też, śliczniutkia jest  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Słodka, taka dziewczęca   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| delikatna, dziecięca - ładna!! | |
| Administrator
  |  | 
| Jej... sam urok i słodycz!! Cudowna babcia z Ciebie Marzenko!   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Takie ciuszki dla małych dzieci są przesłodkie  )) | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| aaaaa jestem zła sama na siebie piszczał mi ten pasek w owerloku ? piszczał I co zamiast kupić drugi to wolałam nie słyszeć i teraz pękł.i mam owerlok uziemiony do czasu przesyłki ...ale kieckę zdążyłam uszyć  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| oplacalo sie   kiecka sliczna!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kiecka????!!!
 To piękna sukieneczka Babciu Marzenko  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jeju słodka! ________________________________________________________ stefcia.pl
 www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook