Stara Gwardia
![]() |
|
w hurtowni 4 zł duża szpulka, może warto poszukać? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pewno będę szukać w internecie ,bo u mnie hurtowni niestety nie ma.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja szyję i takimi i takimi. U mnie w najbliższej hurtowni są, tylko mam i tak za daleko, żeby mi się opłacało jechać. A w sklepie jakiś czas temu za szt. 12-16 zł.
Poszukaj na allegro, albo na OLX, czy innych takich ![]() ![]() A nowe i tak dużo taniej niż w sklepie ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-24 08:16:19 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha,a jest jakaś róznica w szwach ,np.sztywności?Czy te nici nie różnią się niczym oprócz ilości na szpuli?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Różnią np. grubością. Ja mam większość 120 oraz 140, a może i inne jeszcze.Chodzi mi o te najbardziej popularne "do wszystkiego" Poliestrowe 100 lub 120. Do owerlocka są też przędze, ale ja w swoim domowym nie szyłam nimi. A w razie szycia czegoś wyjątkowego, konkretnego dobierałam nici i inne pierdółki, ale do maszyny. ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-24 10:01:53 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za szczegółowe informacje. Teraz wiem czym się kierować.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Owerlok Singer14sh754 został dostarczony przed chwilą
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
supeer Tula, czekam ma owoce owerloka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spoko , Tula. Mój też mnie na początku wystraszył
![]() Poćwicz na spokojnie i będzie super. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super! Jak spróbujesz to już poleci i ani się oglądniesz jak będziesz haratać wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-24 17:44:17 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.