Stara Gwardia
![]() |
|
hmmmm...popatrze.
Tylko, ze ja w bardzo specjalnym miejscu jestem. Nie wszystko jest tak normalne, jak u nas w Pl. Tula, nie mam zielonego pojecia. Moze jest ciut wytrzymalszy, ale nie sadze, ze bedziesz go uzywala godzinami (ja, przy pocietym juz materiale uzywam swojego co najwyzej 1-1,5h. Moj ma napis "professional" , ale sprzedawca nam powiedzial, ze to raczej chwyt marketingowy, bo szycie profesjonalne oznacza, ze bedzie chodzil 8 h/dzien. I maszyna do takiego dlugiego szycia powinna juz byc przemyslowa. |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Iwi! Zdradź nam wreszcie, jeśli to nie problem, gdzież Ty właściwie zamieszkujesz?
Bo ani tam poczty normalnej ponoć nie ma, ani sklepów, ani w ogóle niczego... ![]() Czy tam wójtem jest Kononowicz? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No pisalam juz gdzies, ze ja w Panamie mieszkam. Jedna wielka dziura. Pelno sklepow dla bogatych, brak uslug na normalnym poziomie i nieraz trzeba sie olatac, aby dobre igly znalezc, nici, materialy...
a niby tu przez kanal wszystko przeplywa... Dopisalam w profilu, co by nie bylo niedomowien. --- Ostatnio edytowane 2015-04-20 17:06:06 przez Iwi --- |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ojej... To faktycznie kawałek drogi... Ale aż dziwne, że tak tam ciężko z wszystkim, bo niby taki pępek Świata, no nie? ![]() Przysłowiowe latynoskie "maniana"? Za to masz pewnie moskitów ile zapragniesz! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam wszystko i "mañana" i komarow w... szedzie, do tego weze , jaszczurki , ropuchy i najgorsze : latynosi/tubylcy.
Ale...de gustibus... Jesli ktos z was jest fanem telenoweli, to wam powiem, ze te filmy to pikus w porownaniu z rzeczywistoscia. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ulala, jakie egzotyczne tematy ![]() No to masz dziewczyno wesoło ![]() Ja postuluję za tym, żebyś utworzyła osobny wątek i tam opisywała swoją rzeczywistość, pewnie z latynoskim temperamentem i fauną masz tam nie lada ubaw ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-20 17:27:19 przez Trauta --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trauta, tak wesoło, że aż się płakać chce...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale masz ciepełko przynajmniej, a ja nawet w lecie w skarpetkach śpie ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-20 17:55:42 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha...po dwóch latach tutaj brakuje mi zimna...nawet nie wiesz ileż bym dała aby mòc sié wtulić w coś milutkiego i ciepłego bez dostania uczulenia od potu...
Właśnie zaczéła sié pora deszczowa, 30-35°C i wilgoć 80-90%.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uuuu... ciepełko z parotą, jak w saunie. No na dłuższa metę też nie fajnie. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.