Stara Gwardia
![]() |
2015-04-17 20:09:13 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
Jakby nie było, to i tak miód na moje serce, to co tu czytam ![]() Za te same pieniądze miałam kupić jakiś czas temu starą minerwę ,wysłużoną bardzo mocno i tak poobdzieraną, że została pomalowana. Szczerze powiedziawszy nie wiem po co, bo chyba szybciej byłaby sprzedana w rzeczywistym stanie. Mnie akurat to właśnie zniechęciło do zakupu, choć już nawet dzwoniłam do właściciela. I dobrze,że tak wyszło ![]() Zoje była jeszcze jedna- tak napisał mi sprzedawca. Jeżeli ktoś zainteresowany, to mogę podać namiary. --- Ostatnio edytowane 2015-04-17 20:36:25 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
2015-04-17 20:40:09 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-17 20:49:14 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
2015-04-17 20:47:45 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
--- Ostatnio edytowane 2015-04-17 20:08:32 przez bogdan ---
Które to są te podobne modele? Też tam zaglądałam, ale te do cięższego szycia miały podwójny lub potrójny transport. ________________________________________________________
|
Szpec od maszyn
![]() |
2015-04-17 20:50:26 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
Proszę popatrzyć na opis "do szycia średniego i ciężkiego", niestety max długość szycia tylko do 5 mm - to jest "be".
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2015-04-17 20:53:09 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
Dzięki ![]() ________________________________________________________
|
Szpec od maszyn
![]() |
2015-04-17 20:57:41 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
Ta długość ściegu kwalifikuje maszynę realnie do szycia średniego, dla szycia ciężkiego to zbyt mało.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2015-04-17 21:01:14 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
Czyli w sam raz do domowego (i pewnie nie tylko) szycia kurtek, torebek, czy dzinsów i innych podobnych rzeczy za grubych na przeciętną domową maszynę.
--- Ostatnio edytowane 2015-04-17 21:08:39 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Szpec od maszyn
![]() |
2015-04-17 21:07:32 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
Tak, plus tapicerka, plecaki, torby podróżne itd.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2015-04-17 21:11:21 Re: Zoje ZJ 5580-5 igły, stopki, konserwacja - Proszę o pomoc, bo drugiej takiej nie znalazłam.
|
Super ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.