33 strony: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cudna i bluza i modelka!!!!Dasz formę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja poczatkujaca szyjaca i o robieniu form nie mam pojecia ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Fajowe te grochy! I jaki fajny odcień zieleni - świeży, soczysty, taki optymistyczny muchomorek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna bluza - fajnie wyglądają tak połączone kolory. Ale najbardziej podobała mi się metka mama made... no po prostu wielki uśmiech ![]() ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo lubię kolor zielony w ubrankach dziecięcych, bo wszędzie tylko różowe i niebieskie.
A czy mała modelka chętnie robi przymiarki? bo ja muszę biegać po całym domu a czasami podchodzę kilka dni do przymierzenia jakiejś rzeczy. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tylko w biegu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale slodka!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bluza w grochy jest absolutnie urocza! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za wszystkie opinie ![]() A dzisiaj na szybkiego uszyłam uszatą czapusię - córa skarży się już na spacerach, że jej w głowę zimno ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietna ta czapunia! ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.