33 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Administrator
![]() |
|
Jaka słodka! Fajowa czapa - prosty fason a jak fajnie leży i jak fajnie córa w niej wygląda. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super czapka - widzę, że już i aplikacje dodajesz! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie też czapka bardzo się podoba, jest bardo funkcjonalna i zakrywa uszy a to dla dziecka ważne. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No to teraz już nie zmarznie dzięki swojej zdolnej MAMUSI!!!Ależ ona śliczna jest!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
u mnie nadal wszystko kreci sie wokol corci - tym razem uszylam worek na ubranie zamienne do przedszkola, kolejna bluze z polaru i ocieplacze na szyje -trojkatna chuste z pomponikami oraz zapinana na zatrzask dwustronna chusteczke. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ciuszki rewelacyjne. Bluza podoba mi się najbardziej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne imię dałaś córeczce-to tak po pierwsze!!!Chusteczka z pomponkami jest cudna!!!!Napisz gdzie można kupić tak piękną tkaninę?Reszta ciuszków też piękna i sympatyczna!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje bardzo ![]() ![]()
Bardzo mi milo, ze imie corci sie podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O matko jakie to śliczne! Widać, że w szycie wkładasz całe serce - takich cudeniek na próżna w sklepach szukać. I całe szczęście ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak ja uwielbiam takie malutkie cukierkowe ubranka... oglądać ale nie szyć ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.