33 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Ta już kompletnie podbiła moje serce! Jest bardzo urocza. ________________________________________________________ Allure...
 人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Na pewno Twoja córeczka wygląda rewelacyjnie w tej sukieneczce. A krzywego szwu nikt nie zauważy. Bo kto by zwracał uwagę na takie szczegóły, kiedy całośćprezentuje się olsniewająco?    Ubranka dla dziewczynek są urocze. I dają duże pole do popisu  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| elegancko  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| A tam ściegi  jeszcze wyjdą na prosto  ))) a córeczka będzie jak laleczka w niej wglądać  ) | |
| Administrator
  |  | 
| Jaka słodziutka! I te guziki-serca   Małą napewno fajowo w niej wygląda. Krzywe ściegi niebawem będą proste  Liczą się chęci i zaangażowanie :] ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Nie przejmuj się krzywymi ściegami z czasem będą proste a sukieneczka naprawdę wyszła super    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziekuje za wszystkie mile komentarze, az chce sie szyc    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Helen - jak najbardziej chce się szyć - tak jak Ty. Sukienusia jest przesłodka. Zastanawiam się czy podobnej nie uszyć dla 2 letniej córci kuzynki   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| sukienka calkiem praktyczna, bo sztruksowa, wiec i na chlodniejsze dni sie nadaje, a ze wyszla mi sporawa (bo bez przymiarki), to na dlugo wystarczy    A to moj lobuz w sukience... --- Ostatnio edytowane 2011-04-21 15:16:10 przez helen --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| sama słodycz!! | 
33 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook