33 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Administrator
![]() |
|
Urocza! Ta kieszonka dodaje jej uroku, tak samo guziczki na ramionach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Słodkości!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
hahhah, Skąd ja to znam.. ![]() Uszyję coś (samouk, amator zawzięty jestem), pokazuję i się zaczyna.. A to słoń? Nie to królik, chyba widać czy nie. (sto osób go skomentowało i nikt słowem nie wspomniał ze to nie królik) a sukienka nie taka, a te uszy a te szwy itpp.. moja mama jest wyuczonym krawcem i nigdy w życiu mi nic nie uszyła, nigdy maszyny nie miała i nie szyje od kiedy skończyła szkołę. Ja nauczyłam się szycia sama, dopiero od stycznia i.. jestem z siebie zadowolona a oni mają zawsze coś.. Powiem jedno,,, to zazdrość, że sami nie potrafią.. ![]() głowa do góry. Sukienusia piękna tak jak i Twoja córcia.. Ja mam trzy córcie i dla nich szyję i one są zachwycone, to jest najważniejsze.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lucznikowski konkurs "owocowy czerwiec" byl dla mnie motywacja do uszycia pierwszej w zyciu sukienki. Nie zajelam w ww. konkursie, co prawda, zadnego miejsca (a moze jednak... ostatnie??? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brawa!! za pierwszą sukienkę ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też nic pokracznego w niej nie widzę. Bardzo ładna.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
korzystajac z tego, ze przetarly sie ulubione spodnie meza, uszylam z nich ogrodniczki dla cory ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Grunt to dobre wykorzystanie posiadanych materiałów. I córeczka jaka zadowolona. Bardzo ładne ogrodniczki
|
|
Stara Gwardia
|
|
Córcia zadowolona spodenki super ale czy mąż nie tęskni za ulubionymi spodniami ?
![]() |
33 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.