33 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Wszystko bardzo mi się podoba czerwone gatki najfajniejsze bluzeczka fajnie uszyta podoba mi się materiał
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Słodziuchne!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
pantalony mnie rozbroiły, tuniczka zresztą też. Jak sobie wyobrażę małe nóżki wystające z tych falbanek.... ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacyjne ciuszki, z resztą do małych dzieci są nieograniczone możliwości i zawsze zachwycają ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Czerwone "galotki" robią furorę ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje za wszystkie mile slowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pantalony słodkie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A te różyczki na bluzeczce... Miodzio! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zeby nie bylo, ze juz calkiem nic nie robie - portki dresowe uszyte wczoraj na szybkiego (w dodatku na stojaco, bo nie chcialo mi sie przenosic maszyny na stol). Kolor jest przeklamany, ale na razie nie posiadam lepszego zdjecia, cora odmawia wspolpracy i za nic nie chce pozowac ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-12 16:27:58 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Czy ja dobrze widzę, że one są z takimi dłuuuugimi mankietami? Świetny pomysł ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
33 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.