33 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne rzeczy szyjesz, masz piękne tkaniny
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiście piękne stroje uszyłaś ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ta różowa sukienka fajniutka! Kojarzę go z Burdy ![]() A ogrodniczki I klasa, malutka tak słodko w nich wygląda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie też się podoba "łucznikowa" sukienka. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna sukienka i bardzo ładny kolor taki na czasie,ogrodniczki super wygodne dla malucha!!!Helen Twój wątek powinien zmienić nazwę bo jakie to "niezdarne"uważam,że powinno być "udane próby"brawo,brawo Helen!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odkurzam swoj watek po przerwie wakacyjnej ![]() Przed wyjazdem do PL zdazylam przygotowac kilka rzeczy dla corci - 2 przerobki (spodni dresowych na spodenki i jeansow na spodniczke) oraz spodenki i bluzeczka uszyte od podstaw... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne Helen i przeróbki i nowości.
Urocze są te czerwone spodenki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Buuuuu, też chcę mieć takie czerwone galotki!!!!!!!!
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pantalony wymiataja! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, pantalony rzeczywiscie zrobily furore ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.