33 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie wygląda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bluzka i spódniczka bardzo ładne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bluzka to moja faworytka!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziekuje za mile slowa i porady dotyczace szycia dzianin ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi się podoba spódniczka bo w bluzce gdzieś "gubi się" figurka... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Rzadko szyje dzianiny, ale mogę Ci poradzić używanie specjalnej igły do streczu no i jakaś krawcowa kiedyś poradziła mi żeby na bębenek nawijać przędzę czyli taką elastyczna nić - dzięki temu podobno szwy nie pękają ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to prawda, ale ja czasem wole, zeby sie to czy tamto zgubilo ![]() dziekuje za rady ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale tez fajną bluzkę uszyłas Helen, a poza tym nie jest szara i ponura wbrew pogodzie.
Ja do szycia dzianin zwyklą maszyną zawsze - ale to zawsze - przekladam igłę na taka do streczu. Kiedyś tez kupiłam nici do dzianin własnie - bo pani mi polecila w sklepie- ale tylko sie rozdwajaly w igle i plątały. Szyję więc zwyklymi nićmi ale zawsze iglą do streczu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
takie tam skromne upominki dla dzieci (pomysly z burd) ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam zaległości ![]() Fajna kwiecista bluzka i spódnica i zabawki ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.