33 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| O jeny ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Nie wiem, jak to interpretowac   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| O jeny, nie można oderwać wzroku od uszytki i małej modelki, oczywiście!!! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Łobuziak?Słodki  bardzo   Sukienka chyba jej się podoba,a uszyłas ją świetnie. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Widać że mała zadowolona z sukieneczki może teraz jakaś bluzeczka?   | |
| Administrator
  |  | 
| Hehe niedługo będzie leżeć idealnie! Ależ fajnie córcia wygląda w tej sukience, mały łobuziak   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| fajna sukienusia i słodka córusia   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wyslalam wczoraj skypem rodzicom zdjecia powyzszej sukienki i poprosilam o komentarze:
 Moj brat: "niebieska" (koniec komentarza) Moja mama: "a czemu butow nie ma ubranych do tej sukienki?"... To ja jej na to, ze ma komentowac sukienke, a nie buty... No to ona: "A ta sukienka nie za szeroka? Trzeba ja zwezic" I jak tu nie kochac rodziny???   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Czepiają  się  ...   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Helenko, bratu się nie dziw. I tak cud, że zauwazył kolor - jak to facet, hi hi
 A co do mamy, to witaj w klubie. MOja była krawcową - teraz już nie szyje, i zawsze wytknie, ze tu nie równo, tam krzywo, tu się ciągnie. Potrafi zgasić we mnie cały zapał. Ale nic to, ja i tak popełniam dalej szycie. Ty się też nie zrażaj. ________________________________________________________ | 
33 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook