Stały Bywalec
|
|
Liczę na Waszą pomoc, bo sama chyba nic mądrego nie jestem w stanie wymyślić ![]() Poszukuję pomysłów na organizer, który zajmuje mało miejsca, a jest w stanie pomieścić sporo szpulek, które jakoś tak mi biegają po całym pomieszczeniu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no w deche powbijane gwozdzie ![]() http://shiraja.blogspot.com/2011/02/pamietnik-z-wrozkami-i-organizer-na.html ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam szpulki w skrzynkach po winie - wieczorem postaram się zrobić zdjęcie i pokażę. Szpule do owerloka są po prostu wsadzone, a małe szpulki maja zrobione kołeczki (oczywiście dzieło Małża, żeby nie było, że taka zdolna jestem ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje "organizery" na nici i szpulki wyglądają tak ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne patenty
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten patent na szpulki do bębenka znalazłam gdzieś w sieci, a skrzynki wymyślił Małż. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozazdrościć takiego porządku.
|
|
Stały Bywalec
|
|
Ale bombowe ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super Ikk!
Pozazdrościć mężowi zdolności..ja bym sobie musiała sama takie zrobić a z lenistwa kupiłam przezroczyste plastikowe pudełka na nici overlockowe i małe szpulki. Na nici do bębenka używam organizera firmy Prym. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.