Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Stara Gwardia
Pozazdrościć takiego porządku.
Dzięki, ale to wymuszone bo w pracowni Małża dostałam kąt i muszę się jakoś w nim pomieścić nie zostawiając nic na wierzchu, żeby się nie kurzyło i pająki ze strychu nie zamieszkały;)

Super Ikk!
Pozazdrościć mężowi zdolności..ja bym sobie musiała sama takie zrobić a z lenistwa kupiłam przezroczyste plastikowe pudełka na nici overlockowe i małe szpulki. Na nici do bębenka używam organizera firmy Prym.

Małż rzeczywiście zdolną bestią jest, więc mnie odpadły "męskie" robótki. Plastikowy mam tylko taki przybornik na kółkach, bo generalnie nie lubię tego materiału (strasznie się elektryzuje;)), a poza tym te skrzynki można tutaj w sklepach brać jak kartony w Lidlu, więc i oszczędność jest;)
To samo powiedział mój małż :zawstydzony: U mnie jest ten problem, że mam bardzo małe mieszkanie i pracuję jak na razie w domu :bezradny: ... a swoją drogą, albo się potrafi szyć i mieć porządek, albo tak jak u mnie nie :zawstydzony:

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
To samo powiedział mój małż :zawstydzony: U mnie jest ten problem, że mam bardzo małe mieszkanie i pracuję jak na razie w domu :bezradny: ... a swoją drogą, albo się potrafi szyć i mieć porządek, albo tak jak u mnie nie :zawstydzony:
Ale porządek jest wtedy kiedy nic nie robię!!! Jak szyję to strach wejść do pracowni;) Ale pocieszam się, że Małż ma tak samo jak coś robi to jego część wygląda jak pobojowisko;)

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.