Stara Gwardia
|
|
Aire dzięki za życzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aire, ja uważam że dobrze Ci w tej spódniczce, wcale Cię nie potęża, o co przecież nietrudno pzy fasonie który ma tyle zakładek. Ja też chodzę w balerinach ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
OOOOO!!!!To ta spódniczka na którą tak czekałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aire ŁADNIE CI W NIEJ!!!!Naprawdę.Jestem zaskoczona ,gdy pytałaś o tę podszewkę myślałam o starszej pani której zimno w tyłeczek,a tu taka młoda dziołcha!!!!
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo fajna!! Podoba mi się, świetnie w niej wyglądasz :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki, dzięki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Był dziś taki upał, że usiadłam i czym prędzej uszyłam letnią spódnicę z batystu. Zmotywowała mnie także rozmowa na forum o sukienkach maxi. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna na pewno bardzo przewiewna i wygodna, ja muszę tez sobie coś długiego stworzyć na ciepłe dni ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
wygodna na pewno a czy przewiewna to zaraz chyba wypróbuję na spacerze z psem ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja na razie nie mogę założyć nawet rybaczek, chyba jestem na coś uczulona, ciągłe się drapie po łydkach, mam straszne strupy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ojej, ale to uczulenie na jakieś włókna w ubraniu? Współczuję bardzo ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.