26 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomysł z szablonem wspaniały Aire ![]() Powinnam zrobić podobnie . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Taka sobie spódniczka, zupełnie prosta w szyciu i ma nawet kieszenie ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajna
i wzór na materiale jaki superowy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Strasznie fajny kolorowy materiał bardzo lubię takie proste spódniczki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NIe dziwie sie, ze lubisz spódniczki. Ja tez ostatnio je polubiłam i nawet do kilku które zwężałam wszyłam sobie kieszenie. Są niesamowicie wygodne i po prostu praktyczne. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Urocza ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki ![]() ![]() Kieszenie to mój nowy, ulubiony element ubrania. Tu były z góry zaprojektowane przez Burdę, ale poza tym daję je wszędzie, mam dyżurny wykrój worka pod ręką i jeśli nie ma w danym modelu kieszeni to zaraz je sobie sama doszywam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, jaka fajna spodniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zachowuje się jak cienki dżins, była troszkę sztywna na początku (już po dekatyzacji), ale w miarę chodzenia mięknie. Nadal trzyma fason (nie widać dobrze, ale ma kształt tulipana, szersza na górze i zwężona na dole). Na szeroką spódnicę bym jej nie dała, ale przy takiej ołówkowej jest bardzo ok.
Niestety sam kawałek, który kupiłam okazał się zwichrowany, po dekatyzacji przed krojeniem okazało się, że osnowa faluje ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-09 15:41:46 przez Aire --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiesz...zazdroszczę Ci jej!!!
|
26 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.