26 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna sukienka zakładaj i rób zdjęcia
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka chyba nie doczeka się zdjęć na modelce. Ale za to pokazuję płaszcz z wełny parzonej. Model 126 z Burdy 1/2011, moja modyfikacja polegała na wszyciu kieszeni wpuszczanych. Kieszenie są w takim miejscu, że dodatkowo podkreślają kształt klepsydry, którego nie mam. ;P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Superaśny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jest tak ciepły, że przy fastrygowaniu umierałam z gorąca ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajny. I ładnie w nim wyglądasz ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki. Nad dopasowaniem możnaby jeszcze popracować, po wszyciu kołnierza okazało się, że ramiona mogły być jeszcze węższe, ale to już mój mały bzik, wyszło proporcjonalnie. Ale szew tyłu nie szyłabym już na prosto, tylko tak, żeby ładnie pupę uwydatniał (kolejny bzik ![]() Ach, i nieskromnie się pochwalę, że ostatni raz wdawałam rękawy 15 lat temu a tu za pierwszym razem wyszły idealnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
baaardzo mi sie podoba!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I mnie się bardzo podoba ![]() Aire ślicznie uszyłas go ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Super! Też szyłam z tego wykroju ale u mnie powstała narzutka -> KLIK. Kieszenie są dobrym patentem, zawsze się przydają ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-17 08:03:29 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zwraca uwagę, bardzo ładny, uniwersalny i do jeansów i do sukienki popołudniowej. Świetny pomysł na jesień. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
26 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.