26 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna spódnica, świetnie wygląda z czarną górą. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak,mnie też się podoba i fason i tkanina i zestawienie z górą zdjęcie na modelce.
Fajna i spódnica i psiunia . ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka z pionowymi zaszewkami, które były bohaterami wątku w dziale Problematycznie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Komentowałam już na blogu - wyszła Ci naprawdę pięknie. Podoba mi się nawet ten lekki połysk. Stalowy kolor jest obłędny :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki, czytałam i tam też skrobnęłam. Ta satyna była jeszcze całkiem niedawno na Allegro i słowo daję, jak znów będzie to dokupię, bo bardzo przyjemnie się ją szyje i użytkuje :> ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Poproszę jeszcze zdjęcia na modelce. Sukienka świetna, bardzo podoba mi się kolor i ten lekuchny połysk. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Były robione zdjęcia na modelce, ale wyszły paskudne, muszę powtórzyć i wtedy wkleję. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna sukienka, kolor tez mój - szary, stalowy, siwy we wszystkich odmianach. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienke podziwialam juz na blogu, a tu napisze, ze swietnie Ci wyszla, o! I tez czekam na zdjecia na modelce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki ![]() No to muszę się sprężyć z tymi zdjęciami ![]() ________________________________________________________
|
26 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.