26 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne spodnie, materiał fantastyczny.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O kurcze, ale fajne spodnie! ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super porcięta. najśmieszniejsze jest to,że takie rzeczy najbardziej podpbają mi się na innych osobach. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne spodnie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super te spodnie a torebka pikna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Idealne na lato. Miałam pytać co to za tkanina (w pierwszej chwili myślałam, że coś satynowatego) ale doczytałam na blogu, że batyst. Kurcze bardzo fajny fason! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aire, zajrzałam na Twojego bloga, kolejne kółka coraz ciekawsze.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super gatki ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne spodnie, ja bardzo lubię kwiatowe wzory:] ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świetne portki, materiał mi się podoba, krój też, i w ogóle sam fakt, że własnoręcznie uszyte! A i dodatki dobrane bardzo ładnie! Może wreszcie nauczę się szyć z wykroju, bo tak oglądam te wszystkie piękności i zazdroszczę umiejętności! ________________________________________________________
|
26 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.