26 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 >
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne są te spodnie, i fason i kolory i wzory, cudo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Torbę patchworkową uszyłam, kieszonkę wewnętrzną i zapięcie na suwak wymyślił mój mąż ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torba - Francja-elegancja.
Dobra forma, ładne zestawienie łatek i co najprzyjemniejsze - równiutko uszyte. Pełny sukces. ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Pojemna
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No proszę! Oto przykład praktycznego zastosowania męża ![]() ![]() Prócz noszenia toreb oczywiście... ![]() ![]() Wprawdzie nie znam się na torbach, ale rzuca mi się w oczy, jak równiutko jest uszyta! Masz jakiś laser w maszynie? ![]() Godne podziwu! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
He, he, nigdy nie poddawałam w wątpliwość przydatność mojego chłopa, to mój najlepszy krytyk i doradca, jest szczerze zainteresowany moim szyciem a jednocześnie na tyle niezaangażowany, że nie traci obiektywnego spojrzenia. A do tego wiele lat pracował zawodowo nad wyłapywaniem błędów w oprogramowaniu, więc ma skłonności do wyszukiwania dziury w całym i na przykład musiałam mu się tłumaczyć z szerokości kieszonki na telefon ![]() ![]() Laser w maszynie ma firma Brother a ja szyję na Janome ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Śliczna torba, oryginalnie wygląda i widać, że perfekcyjnie uszyta - pomysłowego masz męża ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aire, podoba mi się ostatnio uszyta przez Ciebie bluza z żółtej, ażurowej dzianiny. Podoba mi sie dzianina, wykrój i sposób w jaki go zmodyfikowałaś.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję ![]() ![]() Wrzucę zdjęcie bluzy, żeby było wiadomo o czym mowa, wykrój na podstawie modelu 119, Burda 8/2013 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dawno mnie tu nie było. ![]() ![]() Model z Burdy 6/2011 ![]() ________________________________________________________
|
26 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.