Wersja do druku

26 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 >

Zaaklimatyzowany
Piękne są te spodnie, i fason i kolory i wzory, cudo :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Torba - Francja-elegancja.
Dobra forma, ładne zestawienie łatek i co najprzyjemniejsze - równiutko uszyte. Pełny sukces. :oklasky:
Świeżynek
Pojemna :D Takie lubię. No i wzór bardzo ładny.
Krawiec-Filozof
Torbę patchworkową uszyłam, kieszonkę wewnętrzną i zapięcie na suwak wymyślił mój mąż :)
No proszę! Oto przykład praktycznego zastosowania męża:D Może jeszcze coś z niego będzie, co?:D
Prócz noszenia toreb oczywiście...:D:D

Wprawdzie nie znam się na torbach, ale rzuca mi się w oczy, jak równiutko jest uszyta! Masz jakiś laser w maszynie?:)
Godne podziwu!
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
He, he, nigdy nie poddawałam w wątpliwość przydatność mojego chłopa, to mój najlepszy krytyk i doradca, jest szczerze zainteresowany moim szyciem a jednocześnie na tyle niezaangażowany, że nie traci obiektywnego spojrzenia. A do tego wiele lat pracował zawodowo nad wyłapywaniem błędów w oprogramowaniu, więc ma skłonności do wyszukiwania dziury w całym i na przykład musiałam mu się tłumaczyć z szerokości kieszonki na telefon :rotfl: i czy dowolny telefon w niej się zmieści :rotfl:

Laser w maszynie ma firma Brother a ja szyję na Janome :rotfl: Nierówności by się znalazły :jezyk_oko:

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Aire, podoba mi się ostatnio uszyta przez Ciebie bluza z żółtej, ażurowej dzianiny. Podoba mi sie dzianina, wykrój i sposób w jaki go zmodyfikowałaś.
Stara Gwardia
Aire, podoba mi się ostatnio uszyta przez Ciebie bluza z żółtej, ażurowej dzianiny. Podoba mi sie dzianina, wykrój i sposób w jaki go zmodyfikowałaś.
Dziękuję :) Miło mi, że zajrzałaś do mnie na blog. Muszę zdradzić, że to drugi projekt z tego wykroju. Pierwszy to bluzka z haftowanego batystu uszyta bez żadnych zmian, czyli razem z długim wiązaniem. Nie pokazywałam jej jeszcze, bo są drobiazgi do wykończenia (rękawy i wykończenie szyi), ale mam nadzieję, że do końca września się wyrobię. :) Ostatnio mam trudności z kończeniem czegokolwiek, aż wstyd...

Wrzucę zdjęcie bluzy, żeby było wiadomo o czym mowa, wykrój na podstawie modelu 119, Burda 8/2013

Model z Burdy 6/2011

26 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.