Stara Gwardia
![]() |
|
Ojojoj, wzorkowy zawrót głowy, śliczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
znów mnie trochę nie było ale "walczyłam" z sukienkami...
wiem że to nieładnie ale wpadłam w samozachwyt nad nimi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Samozachwyt w pełni uzasadniony, są PRZECUDOWNE!!!!
Gdzie znajdujesz takie zlecenia? bo ja same szarobure, nudne rzeczy ciągle mam ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
No nic dziwnego - samozachwyt bardzo uzasadniony! Piękne są.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ekstra ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniałe rzeczy
![]() Naoglądać się nie mogę ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
GoraLove Szycie takie zlecenia znajdują mnie same ![]() ![]() ![]() ![]() Szpilka w zakładce, Niteczka82, Kot Filemon, Trinny dziękuję ![]() teraz czas na kolejną sukienkę ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-04-08 08:45:36 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne kreacje, piękne wzory
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iv dziękuję ![]() ![]() Dziś nie będę Was zanudzała kolejnymi zdjęciami moich uszytków tylko zaproszę na bloga gdzie kilka migawek z ostatniej sesji ![]() Zasypie Was zdjeciami jak juz dostanę od naszej fotograf http://krawiectwomelanii.blogspot.com/2016/04/wiosenna-sesja.html?m=1 ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.