Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny fason płaszcza. Ja też nie rozumiem fascynacji dresówką ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszczyk i dodatki super ![]() Dresówka jest fajna, tylko nie do wszystkiego się nadaje. Niewykończone brzegi też mogą dodać tu i tam uroku, ale całkowite zrezygnowanie z jakichkolwiek wykończeń to niestety już przesada ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszczyki szyje tez z polaru i tu zupelnie mi nie przeszkadza brak wykonczenia ![]() Ale najbardziej lubie szyc sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oto cudna rodzinka w moich folkowych kreacjach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ŁAł, podziwiam Cię jeszcze bardziej ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Woooow...śliczne!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Rewelacyjne wzory i ispiracje ...bardzo mi się podobają
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To spódniczki czy sukienki?
Super się musi takie piękne rzeczy szyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaniemówiłam, piękne.... a czerwony płaszczyk skradł me serce... Uwielbiam folkowe wzory ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiam Was <3
dziękuję dodajecie mi energii do tworzenia kolejnych folkowych uszytkow ![]() np czapek i kominow dla odmiany z wzorem kaszubskim ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-11-30 21:44:08 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.