Stara Gwardia
![]() |
|
Utworzyłam osobny wątek bo nie wszystko ludowe co tworze to sukienki ![]() Od dwóch lat jestem nałogowcem, folklor zawładnął moim sercem i tu będę się z Wami dzieliła efektami tego nałogu ![]() Zacznę od ostatniego... płaszczyk z dresówki z bawełnianym przodem i kapturem z wzorem łowickim ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-10-14 07:04:48 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaki piękny, skąd masz wykrój? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
I słusznie jesteś dumna, bo jest bardzo ciekawy! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajniusi i cieplusi!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszczyk rewelacyjny!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Naprawdę nietuzinkowy.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładny, chociaż ja dalej nie rozumiem idei szycia płaszczy z dresówki :P
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie wykroje robie sama, dla kazdej klientki osobno ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczerze? Ja tez i z okazji ze kazdy z niej szyje i jest jej wszędzie pełno (i o zgrozo nie wykanczanej, czego moj zmysl estetyczny noe jest w stanie przyswoic) nie miałam jej w ofercie ale klientka nalegała wiec grzecznie sie dostoaowalam ale wykańczam wszystko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za mile slowa ![]() teraz szyje czapki i kominy do kompletu ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-11-13 16:23:38 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.