Stara Gwardia
|
|
No, żesz! Cudne są te kostiumy. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
PRZECUDNE PRACE!!!!!!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ciąg dalszy współpracy z "Kultureską"-teatrem dla dzieci
|
|
Wszystko przez Ciebie szyte?
Wspaniałe uszytki |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję
Wcięło mi część posta, może dlatego, że zdjęcia nie chciały się załadować i kilka razy klikałam. Biedronka: spódnica, leginsy, kurteczka kupna-ale rękawy przerabiałam żeby się odpinały na krótki rękaw. Pszczoła: Baza spódnicy i bluzeczki i częściowo naszywanie tych "frędzelków" Łoś: skracanie spodni i kurtki oraz przerobienie kurtki tak, aby w upały zmieniała się w kamizelkę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne! Brawo!
|
|
Administrator
|
|
Bo i fryzura, makijaż oraz dodatki robią swoje ale i tak jestem pena podziwu nad Twoimi pracami Są superowe! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję bardzo za uznanie. Tak jak pisałam kilka postów wyżej, ja tylko uszyłam kilka rzeczy wg czyjegoś projektu, poszczególne elementy są fajne, ale tylko razem dają taki efekt.
Chociaż tu akurat nieskromnie mówiąc dołożyłam od siebie dość ważny element. Ten zielony tiul w spódnicy biedronki samowolnie i bez konsultacji obszyłam żyłką, ale efekt był tak szałowy, że został w 100% zaakceptowany ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Moje najnowsze dzieła:
Pas, kołnierz i mankiety dżina Sukienki ala lata 60, w sumie było ich 23 sztuki. Na sesji niestety nie wszystkie wystąpiły w swoich i były lekko niedopasowane Lwy, tygrysy, zebry, gepardy i ptaszki-cały strój oprócz nakryć głowy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tu nie tykałam nic, ale te rybki-główki są tak zarąbiste, że musiałam je tu pokazać ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.