Stara Gwardia
![]() |
|
Kilka słów wstępu. Wszystkie szablony do "dorosłych" ubrań robię sama. Nie mam zapędów projektanckich, nie bawi mnie narzucanie innym mojego stylu. Lubie pooglądać ładne ciuszki i czerpać z nich inspirację. Aż i tylko inspirację. Nigdy nie kopiuję wprost, zawsze wprowadzam własne modyfikacje, nawet jeśli oryginał podoba mi się w 100%, co nie zdarza się często.
Na początek moja ulubiona sukienka. Jeśli ktoś ma ochotę poznać jej historię, to zapraszam na mojego bloga ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podoba mi sie
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super i ten kolor <3 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy ona jest z polaru?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za pochwały. ![]() Na fiolet mam fazę już od jakiegoś czasu ![]() Sukienka jest z grubej drapanej dresówki. --- Ostatnio edytowane 2015-11-16 15:29:33 przez GoraLove Szycie --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna. Sukienka i czapeczka.
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No no! Ciekawe rozwiązanie! ![]() Aż się ciepło robi na sam widok! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ponieważ miałam dziś bardzo stresujący dzień, a ostatnio ktoś pokazywał zaczęty patchwork postanowiłam w ramach odstresowywania też sobie taki machnąć. Spodobało mi się, więc pewnie to nie będzie ostatni ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciepło to się robi jak się wskoczy w taki ciuszek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.