Stara Gwardia
![]() |
|
Specjalnie dla Maga moje dzinsowe sześciokąty ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-11-21 22:31:03 przez GoraLove Szycie --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniałe dzieło ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantastyczna ta "sześciokątna" narzuta. Można wiedzieć jakiej średnicy są te sześciokąty i czy były zszywane ręcznie? ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Fajna! Taka nietypowa! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bombowa!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To przy tym rozmiarze można "bawić" się z maszyną ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znając mojego lenia znajdę sposób żeby i takie maleństwa maszyną oblecieć, ale na razie tylko o tym myślę. Najpierw muszę skończyć te które zaczęłam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki mojej starszej pociechy, kochane i eksploatowane do granic wytrzymałości ![]() Pomarańczowa z własnoręcznie malowanym tygryskiem, zielona czeka na przypływ weny twórczej ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.