Świeżynek
![]() |
|
Zajmuję się szeroko pojętym rękodziełem. Przyszła teraz pora na zapoznanie się trochę z maszyną. W czasie który potrzebny mi jest do dokonania rozsądnego wyboru maszyny, zapraszam do zapoznania się z moja twórczością. Postarałam sie wybrać po jednej pracy z różnych technk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-02-01 16:07:13 przez Metka04 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko, zwierzęta cudowne, koń czym malowany???? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
pastelami suchymi
![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No no! Pogratulować wszechstronności! Widzę i pastele, i laserunki akwarelkowe, linoryt, tusz, ołówki... fiu fiu! ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne wszystkie!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oddaj mi 1/100 swojego talentu to oddam Ci swoją maszynę ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cieszę się bardzo, że się podobają prace
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co za wszechstronność! Jestem fanką oka i puchatych owadów
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jak dla mnie wilk nr 2 rządzi...
podziwiam i odrobinę zazdroszczę, gdyż to niestety nie jest tak, że da się wyuczyć.. porównałabym bardziej do lekcji śpiewu niż gry na instrumencie- można mieć chęci, zacięcie i ćwiczyć, ale jeśli nie słyszysz muzyki i fałszujesz to klapa.. podobnie jest z rysunkiem.. żeby wytrenować trzeba mieć oparcie w genach ![]() mówię z doświadczenia, bo matematycznie jestem w stanie wyobrazić sobie i narysować wiele- geometria, ale do sztuki to nawet się nie zbliża.. Naprawdę super, załóż swój wątek z pracami różnymi i racz nasze dusze fotkami ![]() ________________________________________________________
tutu |
|
Świeżynek
![]() |
|
do pewnego miejsca wszystkiego da się nauczyć jeśli ma się zacięcie, tak aby prace były pozbawione błędów, trochę jak z matematyką. Ale wszystko co dalej, to tak jak piszesz już kwestia naszego wyczucia estetycznego, co po prostu trzeba w sobie mieć
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.