Świeżynek
![]() |
|
Cześć kochani, chciałam Wam pokazać moją pierwszą uszytą bluzkę. Cenię sobie oszczędność i lubię robić "coś z niczego", więc została uszyta z kawałka zasłony kupionej oczywiście w sh za 7 zł. Jest bardzo wygodna i przewiewna. Krój luźny, bo takie lubie najbardziej
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-02-13 12:23:08 przez kinja --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JAk ładnie kieszonka wszyta ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna bluzeczka ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wow, bardzo fajna
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() A dzisiaj moja pierwsza sukienka ![]() Co myślicie? --- Ostatnio edytowane 2016-02-13 12:24:56 przez kinja --- --- Ostatnio edytowane 2016-02-13 12:26:00 przez kinja --- --- Ostatnio edytowane 2016-02-13 17:13:38 przez kinja --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna sukienka.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A dzisiaj post z uszytą bluzeczką w kratkę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna bluzka i fajna kratka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mam FB i dziwnie mi czytać takie Twoje zaproszenia na bloga i tamże, skoro jesteś na forum. Nie chcę być niemiła, tylko nie wiem, czy chcesz być na e-krawiectwo czy szukasz czytelników i lajków.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.