Stara Gwardia
![]() |
|
Widziałam w tesco ale w wyższej cenie te maszyny, potem je chyba wycofali, były też takie mini maszyny też tescowe, ale jakoś nie jestem przekonana co do jakości marki tesco i chyba za wiele opinii też nie mozna na jej temat znaleźć. Wiem, że w tesco są też dostępne jakieś modele Singera.
A co do tej 3-letniej gwarancji to na pewno już niewiele jej pozostało ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-05-04 22:32:39 przez KotFilemon --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
BĘDZIE Silverka w Warszawie!
Dostałam ulotkę, że 9.07 będzie wyprzedaż w Lidlu w Warszawie na ul. Sympatycznej, dzielnica Włochy. W gazetce jest Silverka za 299zł. To będzie sobota, więc pewnie kolejki dłuuugie już od rana, ale może komuś się informacja przyda. Lidl jest czynny od 8.00 rano ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-07-03 22:04:19 przez Drozdzikowa --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Potwierdzone info
![]() ![]() http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1184 |
|
Administrator
![]() |
|
Ehh gdyby Lidl wiedział jak fora tematyczne i grupy facebookowe napędzają u koniunkturę to płaciłby nam prowizję od sprzedaży ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja niestety w sobotę od rana w pracy jestem ale na szczęście mam kogo tam wysłać w moje zastępstwo
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Trzymam za was wszystkich kciuki, wiem ile sie naczekałyście
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam nadzieję, że uda mi się ją kupić
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
rano biegnę do Lidla
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
udało się!!!
![]() ![]() ![]() ![]() wpadłam do Lidla o 8.15 i były dwie sztuki - ależ się cieszę ![]() Kocie Filemonie, a Tobie się udało?? --- Ostatnio edytowane 2016-07-09 11:39:50 przez Aniazzg --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Byłam pod Lidlem o 7:30, przede mną były dwie osoby. 20 min później kolejka była spora. Przy otwarciu ludzie tak się pchali że trzeba było uważać żeby nie zostać stratowanym
![]() ![]() ![]() Komuś jeszcze się udało kupić? ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-07-11 07:45:41 przez KotFilemon --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.