Świeżynek
![]() |
|
Na stronie wydawnictwa bpv pojawiła się zapowiedź nowej gazety z wykrojami. Ma się ukazać 11 stycznia. Ciekawa jestem zawartości
![]() http://www.bpv.pl/pl/gazeta/2349/Szycie_1_2017 |
|
Świeżynek
![]() |
|
wyglada fajnie, szkoda tylko, że nie mżna podglądnąć co w środku
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Właśnie skończyłam ją przeglądać i powiem ,że według mnie nie ma w niej nic ciekawego.
Spodobało mi się może ze dwie rzeczy -dla mnie lepsza jest diana i anna . Zobaczymy może się rozwiną. |
|
Stały Bywalec
|
|
Również przeglądałam to czasopismo i nie wzbudziło ono mojego entuzjazmu (fasony takie szmatławe) i cena mało ciekawa (droższe od Burdy). Wolę fasony Diany i Anny są bardziej noszalne.Zaś w Burdzie rzadko można spotkać klasyczne fasony, przeważnie są jakieś udziwnione i mało fasonów dla starszych osób.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To prawda, Burda czasami jest udziwniona. Proste, klasyczne modele ma Ottobre
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale chyba rozmiarówka wychodzi dość zawyżona. Zresztą w przypadku dzieci także ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ooo, muszę obejrzeć. Czarny płaszcz widoczny na jednym ze zdjęć jest całkiem ładny. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam
![]() ![]() Niektóre wykroje są podpisane nazwami sieciówek np Tommy Hilfinger czy Esprit, ciekawe czy to ich wykroje czy tylko "inspiracja". Zobaczymy jak wykroje sprawdzą się w praniu a raczej szyciu . |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeżeli to inspiracja to raczej nie mogą się podpisywać jako te marki
|
|
Administrator
![]() |
|
Może zakupili od nich prawa do danych wykrojów. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.