Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ciekawa i niebanalna sukienka! gratulacje dla dziadkow ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przede wszystkim gratulacje dla dziadków - moi w sierpniu będą obchodzić 65 rocznicę ślubu! To niesamowite ![]() Sukienka wygląda szalenie interesująco, jest nietypowa i inna - w pozytywnym słowa znaczeniu : pasuje do Ciebie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niesamowite 53 lata!!!GRATULUJĘ!!!Gratuluję również dziadkom zdolnej wnuczki!!!Sukienkę bardzo ładnie uszyłaś!!!Zajrzałam na Twój blog i co jest jeszcze NIESAMOWITE???Twoje podobieństwo do prababci twarz i włos zdecydowane podobieństwo!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie! Młoda dziewczyna w fantastycznych sukienkach, a nie wszechobecnych dżinsach.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o matko jaka cudowna sukieneczka - taka troszkę z innej epoki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
uuuu, świetna sukienka. Gratulacje. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Filiżankowe dzieła bardzo mnie zaisnpirowały.
Gratuluję pomysłow. Masz swój styl, a ja bedę go podglądała. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, jaka kreacja ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.