Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacyjna sukienka,szyj częściej,pokazuj nam częściej... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No no ,sukienka robi wrazenie, do tego jeszcze te czarne rekawiczki i zestaw jak sie patrzy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O matko i córko. Naprawdę rewelacja. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łał! Pewnie sporo pracy Cibie kosztowało uszyć taką sukienkę! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak zdolna jesteś BARDZO!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podzielam Trinny ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właśnie obejrzałam ostatnie 3 produkty, świetne i coraz wyżej poprzeczkę podnosisz jeśli chodzi o stopień trudności, efekt niesamowity, wielkie brawa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Trochę czasu minęło nim ostatnio tu pisałam. Zdołałam ostatnio uszyć sukienkę z której jestem dumna, choć nie jest jeszcze tak w 100% skończona. Zamierzam ją jeszcze bardziej ozdobić, ale do pokazania nadaje się już teraz, dlatego wstawiam.
Zdjęcia z niedawnej 53 rocznicy ślubu moich dziadków. --- Ostatnio edytowane 2012-06-07 18:17:08 przez Filiżanka --- ________________________________________________________
mój blog - Czarna herbata |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I szycie i fason i kolor bardzo mi się podobają, a najbardziej konkretny styl i Twoja konsekwencja. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ślicznie wyglądasz wtej sukience.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.