Świeżynek
![]() |
|
Wiem, że ta biała jest właściwie spódniczką, ale ja ją traktuję jako halkę. Nie chcę nosić jej na wierzch, bo jest trochę oklapnięta. Będę musiała uszyć drugą taką samą... A potem jeszcze czarną.
Co do halki, to mam do niej takie zastosowania jak w załączniku. Poza tym na poprzednich zdjęciach jest pod żółtą spódniczką. Nie mam rzeczy w stylu retro, a nawet jeśli mam to nieświadomie idę w tym kierunku. Po prostu lubię niektóre spódniczki i sukienki podniesione halką, jednak muszę się od razu odcinać w talii paskami, bo inaczej wygląda się jakby się było w ciąży. Często inspiruję się Lolita Fashion, ale staram się raczej iść we własnym kierunku. Co do materiału to spódniczka żółta jest z obrusa i zasłony, a biała z prześcieradła ![]() NIE SZYŁAM SUKIENKI. POKAZUJĘ TYLKO ZASTOSOWANIE HALKI. --- Ostatnio edytowane 2011-04-27 11:23:19 przez Filiżanka --- ________________________________________________________
mój blog - Czarna herbata |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Widać tą delikatną inspirację lolicią modą! Bardzo składnie Ci to wychodzi Filiżanko.
Biała sukienka jest bardzo kobieca i delikatna. ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka super ![]() ja też kocham bawełne ![]() gratulacje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To wiedz za masz swoj styl! ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję bardzo ![]() A to moje ukochane spodnie w kratę. Strasznie się po sklepach nachodziłam za takimi, ale nigdzie żadnych odpowiednich nie było. W końcu musiałam wziąć sprawy w swoje ręce. Kiedyś prawdopodobnie zwężę trochę nogawki, ale jeszcze nie teraz. --- Ostatnio edytowane 2011-04-27 13:26:32 przez Filiżanka --- ________________________________________________________
mój blog - Czarna herbata |
|
Administrator
![]() |
|
Fajne spodnie i fajna sukieneczka. Faktycznie masz swój styl i bardzo mi się to podoba.
A tak w ogóle to sama muszę uszyć jakąś rozłożystą halkę, z czegoś sztywniejszego żeby utrzymała dość ciężką sukienkę. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Spodnie świetne krata odważna fajny krój,wydaje mi się że fajnie by wyglądały zwężone
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gatki extra!!!
Dziewczyno jesteś niesamowicie zdolna ! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jak dziewczyny, fajne te spodnie.
Ale może nie trzeba ich zwężać. Nie wiem, czy chodzisz w butach na obcasie,ale gdybyś je założyła do spodni, to moim zdaniem prezentowałyby się od razu inaczej. Oczywiście, w wersji eleganckiej, nie codziennej. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Naprawdę zdolna z Ciebie bestia ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.