Stara Gwardia
![]() |
|
No a skoro już się tak wymądrzam to na koniec jedna rada - najlepiej to nie sprzedawac i nie chowac do szafy.
Tylko używac. W zwiazku z tym ostrzeżenie - to wciąga (zwłaszcza jak się coś uda uszyc/przeszyc) ![]() ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie patrzyłem i mają ceny od 100 zł w gore a nawet jedna 466 N ktoś miał albo dalej ma za 600 zł ale tu go raczej poniosło. A jako że się nie znam więc chodzi mi o realna cenę zbytu takiej maszyny w tym stanie.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie patrzyłem i mają ceny od 100 zł w gore a nawet jedna 466 N ktoś miał albo dalej ma za 600 zł ale tu go raczej poniosło. A jako że się nie znam więc chodzi mi o realna cenę zbytu takiej maszyny w tym stanie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy silnik jest sprawny?Może bym kupił dla znajomej która chciała by kupić maszynę do szycia.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak uruchamiam maszynę jest jak najbardziej sprawna. Jak coś to mogę dosłać więcej zdjęć.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za jaką cenę możesz sprzed?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie tak jak pisałem ceny sa mega rozrzucone więc nie wiem jaka jest adekwatna do tego modelu w stanie jakim napisałem.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Około dwa miesiące temu moja koleżanka z pracy kupiła córce podobny model tylko nowszy,Łucznik 466 za 150 zł.na OLX.Nie wiem ile zapłaciła za przesyłkę ,prosiła mnie o sprawdzenie maszyny. Sprzedawca zapewniał że maszyna jest sprawna i prawie nie używana.I pisał prawdę,po przeglądzie maszynę wystarczyło tylko naoliwić i szyła dobrze .Opakowanie z akcesoriami nie było nawet otworzone,maszyna przyjechała w fabrycznym pudełku.Sprzedawca pisał że maszyna jest po babci ,która na niej szyła tylko kilka razy.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za propozycję ale spróbuje za więcej wystawić i zobaczymy. Jako że z tego co było tu pisane ma takie plusy jak stan,pełen oryginalny kapletet, troszkę lepsza Wersja niż 466
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem czy lepsza wersja - tego nie pisałam. No i jeszcze się pochwalę że mój 466 ma pod pokrywą dwa gniazda smarowne (miseczki olejowe?), nie muszę co tydzień zdejmować pokrywy do oliwienia. Raz na parę miesięcy "zakraplam" miseczki i mam spokój. Sprawdź co ten Twój ma pod deklem
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.